Repetities opnieuw hervat!

Nadat de 1e coronagolf in 2020 was geluwd hervatte ook Blaaskapel Brabant in september 2020 weer haar repetities. Het was echter van korte duur want na twee weken trad er weer een nieuwe lock-down op en werd de Borgh opnieuw gesloten en waren de repetities, inclusief de gezellige 3e helft weer van de baan. Dit keer duur het ruim 8 maanden aleer er weer bijeengekomen kon worden.

Op donderdag 10 juni j.l. was het zover, de bijna complete kapel, inclusief enkele nieuwe “gezichten” nam de draad weer op en liet de eerste tonen weer klinken. Iedereen was blij en opgelucht dat we “weer aan de bak konden” want oh….wat hebben we dat gemist. Juist in deze tijd besef je pas goed wat de fijne hobby zoals we die gezamenlijk kennen voor eenieder betekent. Bij elkaar komen, muziek maken en praten over de alledaagse dingen die gebeuren en je bezighouden.

Er was ook meteen al een doel om naar toe te werken want juist deze week had secretaris Geert de poster doorgestuurd van het eerstvolgende optreden in Veldhoven, zondag 12 september a.s. tijdens een Frühshoppen op de Plaatse (van 11.00 tut 13.00 uur). (Zie ook het onderdeel “evenementen”

Werk aan de winkel!!

De webbeheerder heeft meteen maar wat foto’s genomen om zo dit bijzonder moment voor de geschiedenis vast te leggen. Deze foto’s vindt u op de fotopagina. Hier boven ziet onze 2e dirigent, Tini van Dommelen, die het orkest op een bijzondere en eigen manier weet te inspireren.