Gouden echtparen bij Blaaskapel Brabant

De gemiddelde leeftijd van de leden van de blaaskapel ligt, volgens het meest recente overzicht van de voorzitter, op 72 jaar! Bij velen zijn die 72 jaar ook gevuld geweest met muziek maken in harmonieën, fanfares, kapellen of een bandje. Echter het was niet alleen de muziek waar men zich mee bezig hield ook de liefde voor de partner stond hoog aan geschreven. Velen, niet iedereen is dat gegeven, bereikten dan ook met hun partner een langdurig verbond in hun leven en bereikten een jubileumjaar. Dit jaar was dat zelfs voor drie echtparen weggelegd. Op vrijdag 18 juni 2021 vierden Johan en Sophie Wijnen hun gouden feest.

De Corona maatregelen echter weerhield de familie Wijnen dit uitbundig te vieren zoals men dat eigenlijk had willen doen. Dat gold ook voor Blaaskapel Brabant die, als het mogelijk was geweest, graag een muzikale aubade had willen brengen. Nu had men de lommer van de pastorietuin in Someren-Eind opgezocht  om familie en vrienden toch de gelegenheid te geven  hun felicitaties uit te brengen. Blaaskapel Brabant gaf ook acte de présence en toog met voorzitter, penningmeester, kapelmeester en slagwerker om namens de gehele vereniging Johan en Sophie geluk te wensen het geen o.m. werd onderstreept door een toepasselijke, op het gouden paar geënte felicitatiekaart.

 

Nadat eerder Bert en Joke de Koning hun gouden huwelijksjubileum hadden herdacht is het op 25 juni 2021 de beurt aan Willie en Trees Jansen om dit op hun manier te gaan vieren. Ook aan deze gouden paren wil Blaaskapel Brabant de hartelijke gelukwensen aanbieden.