Laatste concert 2019 goed afgesloten

Het jaar 2019 zit er voor Blaaskapel Brabant weer bijna op; nog enkele repetities en op donderdagmiddag 19 december a.s. de laatste, met een feestelijke afsluiting voor de leden en hun partners.

Op vrijdag 22 november j.l. trad de kapel op in City Resort Hotels in Mill waar zij voor een groot gezelschap, ca. 220 personen een avondvullend muziekprogramma bracht. De toehoorders waren de vrijwilligers van de Stichting Welzijn Ouderen Mill (SWOM) die voor hun inzet op een avondje blaasmuziek werden getrakteerd.

voor meer foto’s zie de rubriek foto’s

Een complete kapel (22 personen) strooide haar polka’s, walsen, potpourri’s enz. over een enthousiast publiek uit . Dirigent en kapelleider Pieter Bukkems wist zijn muzikanten tot op het “puntje van de stoel” te motiveren hetgeen de kwaliteit van het optreden naar een climax leidde. Na afloop van het optreden werden vele complimentjes uitgedeeld en konden de muzikanten weer de terugreis naar Z.O. Brabant (en voor sommigen het Limburgse land) aanvaarden. Blaaskapel Brabant kan weer terugzien op een muzikaal geslaagd jaar met vele optredens. Hopelijk wordt de agenda voor 2020 weer met vele mooie, nieuwe optredens gevuld.