Theaterconcert “Karaktervolle Klanken” in de Kattendans

Datum/tijd
30-nov-2013
20:00 - 22:45

Locatie
Eerselsedijk 4
5571 CM Bergeijk
Nederland


Op uitnodiging van de Taakgroep Blaaskapellen van de K NFM zal Blaaskapel Brabant een Theaterconcert geven in de Kattendans te Bergeijk.
Dit concert geven wij tezamen met Blaaskapel Muzicanka.

Twee gerenommeerde blaasorkesten brengen blaasmuziek uit Tsjechië ten gehore. Het zijn Blaaskapel Brabant en blaaskapel Muzicanka. Op deze avond zal door beide blaaskapellen een zeer gevarieerd programma worden gepresenteerd, waarbij verschillende muziekstijlen ( Böhmisch, Moravisch,  musical, operette e.a.) worden gepresenteerd.

In stijl genieten van muziek die uw oren zal strelen. En niet alleen uw oren. Er zal beeldmateriaal vertoond worden om de muziek in visuele zin nog meer kracht bij te zetten.

Laat u meenemen in een muzikale wereld die u ongetwijfeld zal verrassen. Blaasmuziek op dit niveau is een ongekende mix van enerzijds prachtige klankkleuren en melodielijnen en anderzijds opzwepende ritmes en verrassende muzikale wendingen, maar steeds herkenbaar en lichtvoetig. Het samenspel tussen muziekinstrumenten met elk een eigen karakter bezorgt u een gevarieerd muzikaal menu, alsof u te gast ben in een sterrenrestaurant. De naam van deze concertserie luidt niet voor niets Karaktervolle Klanken. Laat u verrassen door de sound en sfeer van blaaskapellen. Gezelligheid voor oog en oor!

Nieuwsgierig geworden??? Kom dan op zaterdagavond 30 november a.s. naar theater “De Kattendans”, u zult er geen spijt van hebben.

Entree €. 11,-. Kaarten te verkrijgen bij Theater De Kattendans tel.: (0497) 571318, info@kattendans.nl. Website: http://kattendans.nl/programma/

flyer KK A5 Bergeijk_Page_2 (722x1024)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *