Repetitie na zomervakantie weer hervat; fijn weerzien met Willie, Marius en Hans

De zomervakantie en dus geen repetities duurde dit jaar wel erg lang maar op donderdag 18 augustus was het  zover, we konden de draad weer oppakken en het grote arsenaal aan nieuwe nummers op de lessenaar leggen en beoefenen. Nieuwe nummers die de kapel komend najaar als er weer enkele optredens op het programma staan gaat spelen. (zie in dit verband het lijstje onder “evenementen”).

Hoewel nog enkele muzikanten door verschillende redenen afwezig waren is er toch stevig gerepeteerd onder leiding van Jos van de Rijt.

Een bijzonder welkom was er voor “de drummer van de band” Willie Jansen die na een zware ziekte van bijna twee jaar voor het eerst weer aanwezig was en zowaar een aantal nummers heeft meegespeeld. Ook een bijzonder welkom voor de 1e flügelhoornist, Marius v.d. Krieken die in het voorjaar van 2022 eveneens met een ernstige ziekte te kampen kreeg en lange tijd was uitgeschakeld. Hij deed voor het eerst weer de gehele repetitie mee en dat ging heel verdienstelijk. Tot slot, eveneens een hartelijk welkom aan Hans Rooijakkers, onze technische man,   die in het ziekenhuis een zware operatie moest ondergaan een ook weer herstellende is. Het moge duidelijk zijn dat alle muzikanten hiermee zeer in hun nopjes zijn en deze collega’s een verder en goed herstel wensen en uitzien naar het moment dat ze zich weer voor de volle 100% kunnen geven.