Optreden te Geldrop, tijdens “Ein Abend in Böhmen”

Datum/tijd
20-feb-2016
19:00 - 22:30

Locatie
Speeltuinpad 3
Geldrop
Nederland


Op uitnodiging van Ruud’s Music Magazine en De Borgh treedt Blaaskapel Brabant, samen met de Wiellander Musikanten op tijdens een romantische en muzikale avond, onder de titel “Ein Abend in Böhmen”

Een bijzonder sfeervolle avond die, voor de culinaire liefhebber, om 19:00 uur begint met een overheerlijk driegangendiner. Chef de cuisine is Cissy Bakermans, een ware kunsterares in de “Böhmische” keuken.

De formule van deze avond neemt u mee naar Böhmen, de bakermat van de blaaskapellenmuziek. Het “menu” van de twee gastkapellen zal hoofdzakelijk bestaan uit Böhmische muziek, zoals we die kennen van bijvoorbeeld Ernst Mosch en Ernst Hutter. Die muziek blijft mooi, tenminste, dat vinden wij. Sfeervolle melodieën, gezelligheid en een vleugje romantiek zijn de ingrediënten waarmee wij u een onvergetelijke avond bezorgen. Een beetje sjiek, een beetje in concertstijl. Puur genieten. Ja, dat mag best, toch? Spreekstalmeester tijdens deze avond is Ruud van Didden, die op zijn ‘eigen wijze’ invulling zal geven aan het thema ‘Ein Abend in Böhmen’.

Ein Abend in Böhmen web

Door wie wordt u deze unieke avond aangeboden? Ein Abend in Böhmen is een inititiaf van Ruud’s Music Magazine en Multifunctioneel Centrum De Borgh in Geldrop. Het team van De Borgh bestaat o.a. uit Cissy en Jef Bakermans, Hans Rooijakkers en diverse enthousiasteblaaskapel 41 bewerkt vrijwilligeDe Wiellandermuzikanten 3brs die de blaasmuziek al jaren een warm hart toedragen en net als u, af en toe (of juist iets vaker) eens goed van het leven willen genieten. En dat kan dus op zaterdagavond 20 februari in Geldrop, nabij Eindhoven.

Nou, wat zegt u? Overtuigd? Iets voor u? Twijfel niet langer en verwen uzelf met een lekker zaterdagavondje !!! Cadeautip: neem gerust vrienden of kennissen mee. De twee gastkapellen van ‘Ein Abend in Böhmen’ zijn Blaaskapel Brabant onder leiding van Pieter Bukkems en de Wiellandermuzikanten onder leiding van Henri Coppens.

De entree voor deze avond bedraagt 5 euro. Wilt u deelnemen (we raden het  u wel aan hoor) aan het driegangendiner, dan betaalt u, inclusief het diner en de entree, samen 20 euro. Aanmelden kan bij Jef en Cissy Bakermans, telefoon 040 – 212 3 555 of via e-mail: cbakermans@upcmail.nl of via Ruud: rvdidden@planet.nl

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd…… stuur daarom dit bericht door. Alvast bedankt!